Βλέπετε 1–6 απο 12 αποτέλεσματα


Χαλιά Shaggy - Χειροποίητα Χαλιά Εφραίμογλου

Μοντέρνα χαλιά φτιαγμένα από συνθετικά οικολογικά νήματα η και άλλα υλικά  και σε πολλά η πίσω πλευρά του χαλιού είναι επενδεδυμένη με υπόστρωμα για καλύτερο τεχνικά αποτέλεσμα. Τα χαλιά Shaggy έχουν πλούσιο «αφράτο» πέλος που  δημιουργεί την αίσθηση ζεστασιάς και πολυτέλειας στο χώρο που τα περιέχει. Βγαίνουν σε χειροποίητα η σε τύπου χειρός η μοκέτα σε ρολό.

Έχουν  μοντέρνα χρώματα και σχέδια υψηλής αισθητικής και αποτελούν άριστη επιλογή που ακολουθεί τις σύγχρονες διακοσμητικές τάσεις.

Τα χαλιά Shaggy καθαρίζονται εύκολα, δίνουν φινετσάτο αποτέλεσμα , συνδυάζονται μεταξύ τους αλλά και με τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού δημιουργώντας ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα. Αν ψάχνετε για χαλί Shaggy στα καταστήματα Εφραίμογλου διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία και επιλογές χρωμάτων και διαστάσεων καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε δωματίου. Έχουν  φλοκωτό πέλος μακρόινο από μαλλί η συνθετικό νήμα. Τα βρίσκουμε σε έτοιμα χαλιά σε διάφορες διαστάσεις σαλονιού τραπεζαρίας ή Χωλ ή μπορούμε να κόψουμε επιθυμητές διαστάσεις από ρολό και ακόμα να ντυθεί όλο το δάπεδο από άκρη σε άκρη με μοκέτα τύπου shaggy.

Τι λένε οι πελάτες μας