Προβολή όλων των 14 αποτελεσμάτων

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

ON ORDER
ON ORDER
ON ORDER
ON ORDER
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

JAN KATH ΧΑΛΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΧΑΛΙ INDIA NIGSHA ( 31398 )


JAN KATH Χαλιά με υπογραφή

Αυθεντικά Χειροποίητα  θιβετιανά χαλιά της διεθνούς συλλογής JAN KATH η οποία διατίθεται στην Αθήνα αποκλειστικά στον οίκο ΕΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ

Μία καινοτομία στο σχεδιασμό χειροποίητων χαλιών με την σύμπραξη και συμβίωση δύο  σχεδίων.

Ειδικά σε ορισμένες συλλογές του σχεδιαστή βλέπουμε να αναβιώνει μέσα από το ίδιο το χαλί ένα δεύτερο άλλης κουλτούρας και ύφους. Σχεδόν παρθενογένεση. Με διπλή τεχνοτροπία στο πέλος με ανάγλυφη και τρισδιάστατη απόδοση.

Για τα χαλιά JAN KATH χρησιμοποιείται θιβετιανό μαλλί ορεσίβιων ζώων που είναι το καλύτερο ποιοτικά μαλλί και το οποίο πλένεται και γνέθεται στο χέρι και βάφεται με οικολογικές φυτικές βαφές. 
Σε συνδυασμό με το μαλλί χρησιμοποιείται φυσικό μετάξι που δημιουργεί ελκυστική γυαλάδα που προσδίδει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα
Τα φυσικά υλικά σε συνδυασμό με παραδοσιακές χειροποίητες τεχνικές ύφανσης προσδίδουν σε κάθε χαλί JAN KATH το δικό του ιδιαίτερο χαρακτήρα , καθιστώντας το ένα μοναδικό κομμάτι.

Με διαθέσιμα νήματα από μαλλί και μετάξι σε ένα χρωματολόγιο 1200 χρωμάτων, τα χαλιά JAN KATH μπορούν να δημιουργηθούν ανάλογα με τις ατομικές ανάγκες και τις προσωπικές επιθυμίες του καθενός όσον αφορά και το μέγεθος και τα υλικά ενώ τα σχέδια των συλλογών μπορούν να συνδυαστούν το ένα με το άλλο προσδίδοντας στο κάθε χαλί το προσωπικό μας στυλ.

Τι λένε οι πελάτες μας