ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΧΑΛΙ ΙΝΔΙΑ ANATOLIAN TABRIZ 200X300 (ΚΩΔ 31428)

Αυθεντικό Χειροποίητο  θιβετιανό χαλί της διεθνούς συλλογής JAN KATH

Mία καινοτομία στο σχεδιασμό χειροποίητων χαλιών με την σύμπραξη και συμβίωση δύο  σχεδίων.

Ειδικά σε ορισμένες συλλογές του σχεδιαστή βλέπουμε να αναβιώνει μέσα από το ίδιο το χαλί ένα δεύτερο άλλης κουλτούρας και ύφους. Σχεδόν παρθενογένεση. Με διπλή τεχνοτροπία στο πέλος με ανάγλυφη και τρισδιάστατη απόδοση.

Για τα χαλιά JAN KATH χρησιμοποιείται θιβετιανό μαλλί ορεσίβιων ζώων που είναι το καλύτερο ποιοτικά μαλλί και το οποίο πλένεται και γνέθεται στο χέρι και βάφεται με οικολογικές φυτικές βαφές.
Σε συνδυασμό με το μαλλί χρησιμοποιείται φυσικό μετάξι που δημιουργεί ελκυστική γυαλάδα που προσδίδει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα
Τα φυσικά υλικά σε συνδυασμό με παραδοσιακές χειροποίητες τεχνικές ύφανσης προσδίδουν σε κάθε χαλί JAN KATH το δικό του ιδιαίτερο χαρακτήρα , καθιστώντας το ένα μοναδικό κομμάτι.

Με διαθέσιμα νήματα από μαλλί και μετάξι σε ένα χρωματολόγιο 1200 χρωμάτων, τα χαλιά JAN KATH μπορούν να δημιουργηθούν ανάλογα με τις ατομικές ανάγκες και τις προσωπικές επιθυμίες του καθενός όσον αφορά και το μέγεθος και τα υλικά ενώ τα σχέδια των συλλογών μπορούν να συνδυαστούν το ένα με το άλλο προσδίδοντας στο κάθε χαλί το προσωπικό μας στυλ.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  (Συμπληρώνεται αυτόματα)
  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ:

  (Συμπληρώνεται αυτόματα)
  ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ:

  ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ *

  EMAIL *

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ

  MHNYMA

  ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ
  ΣΥΝΘΕΣΗ

  Μετάξι

  ΔΙΑΣΤΑΣΗ

  200×300

  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ

  200×300