ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ-ΜΟΚΕΤΩΝ

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ-ΓΡΑΦΕΙΑ

Στον Οίκο Εφραίμογλου για τον επιτόπου καθαρισμό χαλιών στο σπίτι χρησιμοποιούμε υλικά νέας τεχνολογίας φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον που σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη τεχνογνωσία του προσωπικού έχουν ως αποτέλεσμα να εφαρμόζεται ο ιδανικός καθαρισμός για κάθε περίπτωση.
Μαζί με τον καθαρισμό περιλαμβάνεται δωρεάν και η γενική απολύμανσή του.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΑΛΟΝΙΩΝ

Γίνεται εξειδικευμένο καθάρισμα σαλονιών που απομακρύνει όλα σχεδόν τα είδη λεκέδων (όπως ιδρώτα, εμετοί, λάδι, καυσαέριο). Επιπλέον γίνεται επεξεργασία ξεβγάλματος έτσι ώστε να μην παραμένουν κατάλοιπα στις ίνες της ταπετσαρίας και αποφεύγεται έτσι η μακροπρόθεσμη καταστροφή και το πρόβλημα των αλλεργιών. Ταυτόχρονα γίνεται δωρεάν απολύμανση για εξαφάνιση βακτηρίων και μικροοργανισμών. Έτσι έχετε ένα απόλυτα καθαρό, υγιεινό και στεγνό αποτέλεσμα σε ελάχιστο χρόνο χωρίς κατάλοιπα σαπουνιών, απορρυπαντικών ακόμα και από προηγούμενο καθαρισμό.

Καθαρισμός χαλιών στο σπίτι - Οίκος Εφραίμογλου

Ο επιτόπου καθαρισμός χαλιών, μοκετών και σαλονιών  γίνεται με τις πιο εξελιγμένες μεθόδους, με σύγχρονα φορητά μηχανήματα που σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη τεχνογνωσία του προσωπικού, εγγυάται το ιδανικό αποτέλεσμα.

 

Στον επιτόπου καθαρισμό γίνεται χρήση υλικών νέας τεχνολογίας φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Η εξειδικευμένη τεχνογνωσία του προσωπικού εγγυάται τον ιδανικό καθαρισμό για κάθε περίπτωση.

Δωρεάν γενική απολύμανση με κάθε επιτόπου καθαρισμό χαλιών – μοκετών για την εξουδετέρωση βακτηρίων και μικροοργανισμών.

Εξειδικευμένο καθάρισμα σαλονιών που απομακρύνει όλα σχεδόν τα είδη λεκέδων και επεξεργασία ξεβγάλματος για την απομάκρυνση καταλοίπων από τις ίνες της ταπετσαρίας.

Καθαρό, υγιεινό και στεγνό αποτέλεσμα σε ελάχιστο χρόνο χωρίς κατάλοιπα σαπουνιών, απορρυπαντικών ακόμα και από προηγούμενο καθαρισμό.

Τι λένε οι πελάτες μας