ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ

Πάνω από έναν ολόκληρο αιώνα στον Οίκο Εφραίμογλου η γνώση και η αγάπη για το χαλί γίνεται ανεκτίμητη φροντίδα.

Covid-19 Η εταιρεία μας λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον κορονοϊό όπως γάντια, μάσκες, αντισηπτικά κλπ. Επίσης συστήνουμε τα χάλια σας να είναι έτοιμα, κοντά στην πόρτα και να έχετε δικό σας στυλό για την υπογραφή του δελτίου παραλαβής.

Καθαρισμός Χαλιών - Ταπητοκαθαριστήρια Εφραίμογλου

Τα χαλιά σας αντιμετωπίζονται με το σεβασμό και την προσοχή που τους αρμόζει. Ο “Οίκος Εφραίμογλου”, αξιοποιώντας την πείρα και τις ανεκτίμητες γνώσεις του καθώς και τα πλέον εξελιγμένα προϊόντα καθαρισμού, δίνει σε κάθε χαλί ξεχωριστά, την ταυτότητά του (κωδικό αριθμό) που του εξασφαλίζει την ιδανικότερη, αποκλειστική, μεταχείριση ανάλογα με τον τρόπο κατασκευής του (12 διαφορετικοί τρόποι καθαρισμού).

Η παραδοσιακή διαδικασία συντήρησης περιλαμβάνει:

ΔΙΑΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ

Ανάλογα με την τεχνοτροπία DNA κάθε χαλιού επιλέγεται ο τρόπος καθαρισμού και τα υλικά. Τα χαλιά τινάζονται και καθαρίζονται με τέτοιο τρόπο και σε τέτοιο βαθμό που μας δηλώνει το ίδιο το χαλί για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χωρίς φθορά ή αλλοίωση.
Η ιδιότητά μας ως ταπητουργοί μας δίνει την δυνατότητα εφαρμογής της καλύτερης διαδικασίας.

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΗ & ΒΑΚΤΗΡΙΑΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Ο Οίκος Εφραίμογλου πρωτοπόρος πάντα στις σύγχρονες απαιτήσεις, αναβαθμίζει τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού, με την εφαρμογή μικροβιολογικής & βακτηριακής απολύμανσης, με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ Απολυμαντικό που είναι ακίνδυνο για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, με αρ. αδείας 51834/2009, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τυπων,2,3,4,(98/8EC) και προσφέρει χρόνια τώρα δωρεάν την απολύμανση των χαλιών σας με κάθε καθαρισμό χαλιού. Είναι ένα πρώτο επίπεδο απολύμανσης που γίνεται σε όλα ,συμπεριλαμβάνεται στην διαδικασία καθαρισμού και δεν χρειάζεται να μας ενημερώσει ο πελάτης εκτός αν συντρέχει ειδικός λόγος και γίνεται έξτρα διαδικασία με επιπλέον χρέωση.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΙΣΗΣ

Τη διαδικασία της “φυγοκέντρισης”, όπου το χαλί σας στραγγίζει, ώστε να μην αλλοιωθούν ακόμη και τα πλέον ευαίσθητα χρώματα.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΣΤΕΓΝΩΜΑ

Με φυσικό τρόπο και πάντα προστατευμένα..

ΥΛΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Ο καθαρισμός χαλιών γίνεται με υλικά καθαρισμού εγκεκριμένα από το Γενικό Χημείο του Κράτους, με ουδέτερο ph που δεν αφήνουν κατάλοιπα και πλήρως διαλυτά στο νερό. Δεν περιέχουν φωσφορικά άλατα, τα οργανικά τους συστατικά  είναι βιοδιασπώμενα, είναι φιλικά προς το περιβάλλον και μη τοξικά για τα παιδιά και τα κατοικίδια.

Τι λένε οι πελάτες μας

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ