Βλέπετε 1–20 από 318 αποτελέσματα

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ERASED ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΧΑΛΙ IRAN PERUJA 200×295 ΚΩΔ: 34979

1,920

1 σε απόθεμα

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ERASED ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΧΑΛΙ IRAN PERUJA 202×289 ΚΩΔ: 34981

1,900

1 σε απόθεμα

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ERASED ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΧΑΛΙ INDIA RENAISSANCE NL385-MULTI 250×300 ΚΩΔ 34967

3,060

1 σε απόθεμα

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ERASED ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΧΑΛΙ INDIA RENAISSANCE 3095-MULTI 201×300 ΚΩΔ 34963

2,460

1 σε απόθεμα

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ERASED ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΧΑΛΙ INDIA RENAISSANCE FRX22-MULTI 202×297 ΚΩΔ 34969

2,450

1 σε απόθεμα

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ERASED ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΧΑΛΙ ΙΝΔΙΑ LAVISH 250×301 (ΚΩΔ 34470)

4,670

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα


Χαλιά Σαλονιού ή Τραπεζαρίας - Μοντέρνα και Κλασικά

Ο χώρος του σαλονιού σας, είναι εκείνος ο χώρος του σπιτιού που μπορεί να αναδείξει περισσότερο το προσωπικό σας στυλ. Είτε το χρησιμοποιείτε ως ένα χώρο ψυχαγωγίας, ξεκούρασης ή ακόμη και ως έναν πιο επίσημο χώρο υποδοχής, τα έπιπλα και η διακόσμηση που επιλέγετε να συμπεριλάβετε σε αυτό αποκαλύπτουν αρκετά στοιχεία για το χαρακτήρα σας. Ένα ποιοτικό χαλί σαλονιού αποτελεί μια “προσωπική δήλωση” της δικής σας αισθητικής που περιβάλλει το χώρο σας. Στον οίκο Εφραίμογλου θα βρείτε όλα εκείνα τα χαλιά σαλονιού που εξυπηρετούν κάθε σας προσωπική ανάγκη και προϋπολογισμό. Χειροποίητα αυθεντικά χαλιά σε μοναδικές συλλογές χρωμάτων και σχεδίων, που αποτυπώνουν τη σύγχρονη τεχνοτροπία, σε συνδυασμό με τις παραδοσιακές τεχνικές του παρελθόντος.

Κατασκευασμένα σε κάθετους αργαλειούς, από έμπειρους τεχνίτες και με άριστα ποιοτικά υλικά, όπως το μαλλί, το βαμβάκι και το μετάξι, συνδυάζονται ιδανικά για να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, μπροστά στα μάτια σας και κάτω από τα πόδια σας. Οι διαστάσεις των χαλιών προσαρμόζονται και προσδιορίζονται στις διαστάσεις των επίπλων του σαλονιού σας. Το ίδιο ισχύει και για τα χαλιά τραπεζαρίας, τα οποία παρατηρούνται ότι είναι χαλιά μεγαλύτερων διαστάσεων, καθώς καλύπτουν όλο το χώρο περιμετρικά του τραπεζιού, δημιουργώντας ένα κλίμα φιλοξενίας και άνεσης στο χώρο όπου θα δειπνείτε με τα αγαπημένα σας άτομα. Στον οίκο Εφραίμογλου μπορείτε να βρείτε εκατοντάδες χαλιά σαλονιού και τραπεζαρίας, σε οποιοδήποτε μέγεθος και στυλ, που θα στολίσουν ιδανικά τις στιγμές σας, στους δυο πιο σημαντικούς χώρους του σπιτιού σας.

Τα χαλιά σαλονιού είναι χειροποίητα αυθεντικά χαλιά τα οποία ανήκουν σε διαφορετικές συλλογές και ακολουθούν τις σύγχρονες χρωματικές τάσεις έχοντας  τη δύναμη να εναρμονίζονται σε κάθε χώρο και να ταιριάζουν με οποιοδήποτε στιλ διακόσμησης αποτελώντας μια ασφαλή απροβλημάτιστη διακοσμητική επιλογή και ταυτόχρονα ικανοποιούν τις προσωπικές επιθυμίες του καθενός προσδίδοντας στο χώρο το προσωπικό στυλ, δημιουργώντας μια σύνθετη αίσθηση πολυτέλειας και φιλοξενίας.

Ανάλογα την προέλευση και την οικογένεια στην οποία ανήκουν, η χρωματική παλέτα  μπορεί να περιέχει αποχρώσεις του κόκκινου του μπλε και διαφορετικές διαβαθμίσεις του πράσινου Σωμόν γκρι καθώς και τα γήινα μπεζ χρώματα  μαζί με το χρυσό, άλλα μπορεί να είναι  μονόχρωμα η  με απέριττα σχέδια και λιτές γραμμές με δημιουργίες που αποτυπώνουν τις σύγχρονες ανησυχίες των ανθρώπων της ανατολής και ακολουθώντας τους παραδοσιακούς τρόπους κατασκευής να αποκαλύπτουν μια κουλτούρα συγγενή της δυτικής κουλτούρας και σε άλλα να κυριαρχούν οι αποχρώσεις του κόκκινου του μπλε και του μπεζ ενώ τα σχέδιά τους να  αποτελούνται από επιβλητικά μενταγιόν, παραστάσεις ή συνθέσεις λουλουδιών.

Τα χαλιά για σαλόνι κατασκευάζονται σε κάθετους αργαλειούς από έμπειρους τεχνίτες με άριστα ποιοτικά φυσικά υλικά, μαλλί, βαμβάκι και μετάξι και το εντυπωσιακό αποτέλεσμα  αποκαλύπτει κρυμμένες ιστορίες και αρχαίες παραδόσεις χιλιάδων χρόνων που μεταφέρονται από γενιά σε γενιά στο σήμερα.

 Τα χαλιά σαλονιού που προορίζονται για τους καναπέδες, είτε είναι κλασικά χαλιά είτε μοντέρνα, είναι συνήθως μεσαίων διαστάσεων καθώς τοποθετούνται στο κενό χώρο μπροστά από τους καναπέδες και πάνω τους πατάει το τραπεζάκι του σαλονιού,

Συνήθως οι διαστάσεις προσδιορίζονται από τα έπιπλα. Αν έχουμε 2 καναπέδες γωνία 3θεσιο 2θεσιο βάζουμε ένα χαλί να καλύπτει την επιφάνεια μπροστά από τα πόδια του καναπέ.

Ενδεικτικά 170χ240 η 200χ 250. Δεν είναι απαραίτητο να πάει κάτω από τους καναπέδες. Είναι καθαρά δική μας επιλογή. Δεν υπάρχει σωστό η λάθος.  

Τα χαλιά που προορίζονται για την τραπεζαρία είναι μεγαλυτέρων διαστάσεων καθώς επιβάλλεται να καλύπτουν και τις καρέκλες που βρίσκονται περιμετρικά του τραπεζιού. Οι διαστάσεις του χαλιού για την τραπεζαρία προσδιορίζονται από το τραπέζι .

 Ως γενικό κανόνα ακολουθούμε το χαλί να είναι  50 εκατοστά περίπου μεγαλύτερο περιμετρικά από το τραπέζι. Δηλαδή αν έχουμε ένα τραπέζι 100χ200 μπορούμε να βάλουμε ένα χαλί με διάσταση 200χ300.

Τι λένε οι πελάτες μας