Βλέπετε 1–20 από 102 αποτελέσματα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
840

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα


Χειροποίητα Χαλιά Διάδρομοι με την Υπογραφή Εφραίμογλου

Ζωντανέψτε τους διαδρόμους του σπιτιού σας στη στιγμή, με την εκπληκτική γκάμα χαλιών διαδρόμων του οίκου Εφραίμογλου. Τα χαλιά διάδρομοι του οίκου Εφραίμογλου είναι χειροποίητα χαλιά ή χαλιά μηχανής, γεμάτα με παραδοσιακά αλλά και σύγχρονα σχέδια και χρώματα που θα τονίσουν την περιοχή των διαδρόμων σας, μετατρέποντάς τη από ένα λειτουργικό χώρο υποδοχής, σε ένα ζεστό και φιλόξενο σημείο της οικίας σας. Όσον αφορά την εσωτερική διακόσμηση σε ένα σπίτι, η πρώτη εντύπωση είναι και η καθοριστικότερη. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε μια θετική πρώτη εντύπωση, από το διάδρομο της εισόδου σας; Τα χαλιά διάδρομοι έχουν σχεδιαστεί για να συνδυάσουν την κομψότητα και την ανθεκτικότητα, ώστε κάθε σπίτι να μπορέσει να επωφεληθεί από αυτή την εξαιρετική προσθήκη διακόσμησης και διαχρονικότητας, η οποία προστατεύει παράλληλα και το δάπεδό σας.

Εξερευνήστε όλες τις δεκάδες ποικιλίες χαλιών διαδρόμων για το σπίτι σας μέσω του οίκου Εφραίμογλου. Διαλέξτε σήμερα το ιδανικό χαλί διαδρόμου για το χώρο σας, που θα ενισχύσει τη διακόσμησή σας και θα “ντύσει” το γυμνό σας δάπεδο. Περιηγηθείτε ανάμεσα σε μια τεράστια ποικιλία χαλιών, ειδικά σχεδιασμένα για να ταιριάξουν σε κάθε είδος δαπέδου, αρχιτεκτονικής και διαμόρφωσης του χώρου σας, με την κλασική ή τη μοντέρνα τους όψη. Με τα χαλιά διαδρόμων του οίκου Εφραίμογλου, ο διάδρομος του σπιτιού σας θα αποκτήσει χαρακτήρα, στυλ και άποψη, γνωρίσματα που κάθε επισκέπτης θα αντικρίζει κατα την είσοδό του στο χώρο σας.

Τα χαλιά διάδρομοι του Οίκου Εφραίμογλου είναι χειροποίητα χαλιά η χαλιά μηχανής τα οποία ανήκουν σε διαφορετικές συλλογές. Ακολουθώντας τις σύγχρονες χρωματικές τάσεις έχουν  τη δύναμη να ταιριάζουν με οποιοδήποτε στιλ διακόσμησης αποτελώντας  μια ασφαλή απροβλημάτιστη διακοσμητική επιλογή και ταυτόχρονα να ικανοποιούν τις προσωπικές επιθυμίες του καθενός προσδίδοντας στο χώρο το προσωπικό του στυλ. Καλύπτουν κυρίως το κέντρο του διαδρόμου και δεν χρειάζεται να είναι από τοίχο σε τοίχο η από άκρη σε άκρη. Μπορεί να είναι και πιο κοντό το χαλί, άλλωστε η λογική είναι μικρότερα αλλά καλύτερα ποιοτικά κομμάτια.

Ανάλογα την προέλευση και την οικογένεια στην οποία ανήκουν, μπορεί να είναι κλασικά ή μοντέρνα χαλιά, μπορεί να διαθέτουν χρωματική παλέτα που περιέχει πολλά χρώματα, καφέ, λιλά ,γκρι ανοικτό γκρι σκούρο μωβ μπλε κόκκινα, μπεζ στο φυσικό χρώμα του μαλλιού με διακριτικά abbrash «νερά» σαν σχέδιο στην ύφανση μονόχρωμα η με απέριττα σχέδια και λιτές γραμμές, σε άλλα να κυριαρχούν αποχρώσεις του κόκκινου του μπλε και διαφορετικές διαβαθμίσεις του πράσινου Σωμόν γκρι καθώς και τα γήινα μπεζ χρώματα  μαζί με το χρυσό και σε άλλα να κυριαρχούν οι αποχρώσεις του κόκκινου του μπλε και του μπεζ ενώ τα σχέδιά τους να  αποτελούνται από επιβλητικές παραστάσεις ή συνθέσεις λουλουδιών. Μπορούμε να τα βρούμε διαφορετικά πλάτη. Σύνηθες διαστάσεις είναι 080χ250 και 080χ300.

Τι λένε οι πελάτες μας