Βλέπετε 1–6 απο 17 αποτέλεσματα


ΧΑΛΙΑ ΚΡΕΒΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΣ

Τα χαλιά κρεβατοκάμαρας  είναι χειροποίητα  χαλιά η χαλιά μηχανής   τα οποία ανήκουν σε διαφορετικές συλλογές .Ακλουθώντας τις σύγχρονες χρωματικές τάσεις έχουν  τη δύναμη να ταιριάζουν με οποιοδήποτε στιλ διακόσμησης της κρεβατοκάμαρας  αποτελώντας  μια ασφαλή απροβλημάτιστη διακοσμητική επιλογή και ταυτόχρονα να ικανοποιούν τις προσωπικές επιθυμίες του καθενός προσδίδοντας στο χώρο το προσωπικό του στυλ.

Ανάλογα την προέλευση και την οικογένεια στην οποία ανήκουν,  μπορεί να διαθέτουν χρωματική παλέτα που περιέχει πολλά χρώματα, καφέ, λιλά ,γκρι ανοικτό γκρι σκούρο μωβ μπλε κόκκινα, μπεζ στο φυσικό χρώμα του μαλλιού με διακριτικά abbrash «νερά» σαν σχέδιο στην ύφανση μονόχρωμα η με απέριττα σχέδια και λιτές γραμμές,

 σε άλλα να κυριαρχούν αποχρώσεις του κόκκινου του μπλε και διαφορετικές διαβαθμίσεις του πράσινου Σωμόν γκρι καθώς και τα γήινα μπεζ χρώματα  μαζί με το χρυσό  και σε άλλα να κυριαρχούν οι αποχρώσεις του κόκκινου του μπλε και του μπεζ ενώ τα σχέδιά τους να  αποτελούνται από επιβλητικές παραστάσεις ή συνθέσεις λουλουδιών.

 Τα χαλιά κρεβατοκάμαρας συνήθως από σετ των τριών χαλιών, δυο ισομεγέθη για τα πλαϊνά του κρεβατιού και ένα μεγαλύτερο για το κάτω μέρος. Σύνηθες διαστάσεις 075Χ160 τα πλαϊνά και 075Χ200 μπροστά από το κρεβάτι. Επισης βρίσκουμε σετ κρεβατοκάμαρας με 3 τεμάχια 075χ150.

Τι λένε οι πελάτες μας