Βλέπετε 1–6 απο 24 αποτέλεσματα

-70%
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
1,300.00 390.00

1 σε απόθεμα

-70%

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα


Χαλιά Κρεβατοκάμαρας - Χειροποίητα Σετ Χαλιά για την Κρεβατοκάμαρα

Τα χαλιά κρεβατοκάμαρας είναι χειροποίητα κλασικά ή μοντέρνα χαλιά ή χαλιά μηχανής τα οποία ανήκουν σε διαφορετικές συλλογές. Ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες χρωματικές τάσεις της μόδας έχουν την δυνατότητα να ταιριάζουν με οποιοδήποτε στιλ διακόσμησης της κρεβατοκάμαρας αποτελώντας μια ασφαλή απροβλημάτιστη διακοσμητική επιλογή και ταυτόχρονα να ικανοποιούν τις προσωπικές επιθυμίες του καθενός προσδίδοντας στο χώρο σας το προσωπικό σας στυλ.

Ανάλογα την προέλευση και την οικογένεια στην οποία ανήκουν, μπορεί να διαθέτουν χρωματική παλέτα που περιέχει πολλά χρώματα, καφέ, λιλά ,γκρι ανοικτό γκρι σκούρο μωβ μπλε κόκκινα, μπεζ στο φυσικό χρώμα του μαλλιού με διακριτικά abbrash «νερά» σαν σχέδιο στην ύφανση μονόχρωμα η με απέριττα σχέδια και λιτές γραμμές. Στα χειροποίητα χαλιά κρεβατοκάμαρας του Οίκου Εφραίμογλου κυριαρχούν αποχρώσεις του κόκκινου του μπλε και διαφορετικές διαβαθμίσεις του πράσινου Σωμόν γκρι καθώς και τα γήινα μπεζ χρώματα  μαζί με το χρυσό  και σε άλλα να κυριαρχούν οι αποχρώσεις του κόκκινου του μπλε και του μπεζ ενώ τα σχέδιά τους να  αποτελούνται από επιβλητικές παραστάσεις ή συνθέσεις λουλουδιών.

Τα χαλιά κρεβατοκάμαρας συνήθως αποτελούνται από σετ των τριών χαλιών, δυο ισομεγέθη για τα πλαϊνά του κρεβατιού και ένα μεγαλύτερο για το κάτω μέρος. Σύνηθες διαστάσεις 075Χ160 τα πλαϊνά και 075Χ200 μπροστά από το κρεβάτι. Επισης βρίσκουμε σετ κρεβατοκάμαρας με 3 τεμάχια 075χ150.

Τι λένε οι πελάτες μας