Βλέπετε 1–20 από 74 αποτελέσματα

 

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα


Χαλιά Κρεβατοκάμαρας - Χειροποίητα Σετ Χαλιά για την Κρεβατοκάμαρα

Η αίσθηση του να πατάς σε ένα απαλό και βελούδινο χαλί μετά από έναν αναζωογονητικό ύπνο, είναι ασύγκριτη. Τα χαλιά κρεβατοκάμαρας είναι ο καλύτερος τρόπος για την έναρξη αλλά και το τέλος μιας ημέρας. Χαλιά κρεβατοκάμαρας με υψηλό και άνετο πέλος, είναι η ιδανικότερη επιλογή για την προστασία του δαπέδου σας. Το μέγεθος όπως και τη τοποθέτηση του χαλιού κρεβατοκάμαρας πρέπει να λαμβάνει υπόψη όλη την περιμετρική περιοχή του κρεβατιού σας. Ο οίκος Εφραίμογλου σας προσφέρει βελούδινα και αφράτα χαλιά κρεβατοκάμαρας σε ασυναγώνιστες τιμές, ώστε να ματατρέψετε σήμερα τον προσωπικό σας χώρο, σε ένα χώρο όπου η ζεστασιά και η ασφάλεια πρωταγωνιστούν.

Η τοποθέτηση ενός χαλιού κρεβατοκάμαρας πάντα γίνεται με επίκεντρο το κρεβάτι σας. Ένα ποιοτικό χαλί κρεβατοκάμαρας χρησιμοποιείται για να τονίσει αλλά και να εξισορροπήσει τη συνολική αισθητική του δωματίου. Με μια ευρεία χρωματική παλέτα, τα χαλιά κρεβατοκάμαρας μπορεί να συνδυαστούν με κάθε προσωπική σας αισθητική, είτε αυτή χρησιμοποιεί έντονα και ζωηρά χρώματα, είτε αυτή χρησιμοποιεί πιο γήινα και ήπια χρώματα. Τα χαλιά κρεβατοκάμαρας αποτελούνται από ένα σετ τριών χαλιών του ίδιου σχεδιασμού, που καλύπτουν τις πλαϊνές πλευρές του κρεβατιού αλλά και την κύρια, η οποία τοποθετείται στο κάτω μέρος του. Έτσι επιτυγχάνεται η απόλυτη κάλυψη και προστασία του δαπέδου σας, ενώ παράλληλα καταφέρνετε να αντικατοπτρίσετε το προσωπικό σας στυλ, στον πιο προσωπικό και ιδιωτικό σας χώρο. Ο οίκος Εφραίμογλου διαθέτει όλα εκείνα τα χαλιά της κρεβατοκάμαρας που θα ασφαλίσουν το χώρο σας, δίνοντάς του τη δική σας ξεχωριστή ταυτότητα.

Τα χαλιά κρεβατοκάμαρας είναι χειροποίητα κλασικά ή μοντέρνα χαλιά ή χαλιά μηχανής τα οποία ανήκουν σε διαφορετικές συλλογές. Ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες χρωματικές τάσεις της μόδας έχουν την δυνατότητα να ταιριάζουν με οποιοδήποτε στιλ διακόσμησης της κρεβατοκάμαρας αποτελώντας μια ασφαλή απροβλημάτιστη διακοσμητική επιλογή και ταυτόχρονα να ικανοποιούν τις προσωπικές επιθυμίες του καθενός προσδίδοντας στο χώρο σας το προσωπικό σας στυλ.

Ανάλογα την προέλευση και την οικογένεια στην οποία ανήκουν, μπορεί να διαθέτουν χρωματική παλέτα που περιέχει πολλά χρώματα, καφέ, λιλά ,γκρι ανοικτό γκρι σκούρο μωβ μπλε κόκκινα, μπεζ στο φυσικό χρώμα του μαλλιού με διακριτικά abbrash «νερά» σαν σχέδιο στην ύφανση μονόχρωμα η με απέριττα σχέδια και λιτές γραμμές. Στα χειροποίητα χαλιά κρεβατοκάμαρας του Οίκου Εφραίμογλου κυριαρχούν αποχρώσεις του κόκκινου του μπλε και διαφορετικές διαβαθμίσεις του πράσινου Σωμόν γκρι καθώς και τα γήινα μπεζ χρώματα  μαζί με το χρυσό  και σε άλλα να κυριαρχούν οι αποχρώσεις του κόκκινου του μπλε και του μπεζ ενώ τα σχέδιά τους να  αποτελούνται από επιβλητικές παραστάσεις ή συνθέσεις λουλουδιών.

Τα χαλιά κρεβατοκάμαρας συνήθως αποτελούνται από σετ των τριών χαλιών, δυο ισομεγέθη για τα πλαϊνά του κρεβατιού και ένα μεγαλύτερο για το κάτω μέρος. Σύνηθες διαστάσεις 075Χ160 τα πλαϊνά και 075Χ200 μπροστά από το κρεβάτι. Επισης βρίσκουμε σετ κρεβατοκάμαρας με 3 τεμάχια 075χ150.

Τι λένε οι πελάτες μας