Τρόποι Αποστολής

Παραλαβή παραγγελίας

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν να παραλάβουν οι ίδιοι τα προϊόντα από το φυσικό κατάστημα στη λεωφόρο βουλιαγμένης 44, ελληνικό κατά το ωράριο λειτουργίας του.
Οι πελάτες για την επιλογή της ίδιας παραλαβής θα πρέπει να ενημερώσουν το ηλεκτρονικό κατάστημα είτε κατά την παραγγελία είτε στο email [email protected]

Αποστολή παραγγελίας

Τα προϊόντα σε πελάτες που έχουν δηλώσει διεύθυνση παραλαβής στον νομό αττικής αποστέλλονται με δικά μας μέσα, μετά από τηλεφωνική συνεννόηση, και δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση.
Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 08.30 – 16.00 Πριν την παράδοση κλείνεται τηλεφωνικά ραντεβού το οποίο εξυπηρετεί τόσο το τμήμα διακίνησης του Ηλεκτρονικού Καταστήματός μας www.efremoglou.gr (σύμφωνα με το σύνολο των δρομολογίων της ημέρας) όσο και την προτίμηση του πελάτη.

Τα προϊόντα σε πελάτες που έχουν δηλώσει διεύθυνση παραλαβής εκτός νομού αττικής και η αξία τους είναι από 900 ευρώ και πάνω αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία που εκτελεί μεταφορές στην περιοχή του πελάτη, σε χρονικό διάστημα από 3 έως 7 εργάσιμων ημερών και τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν το Ηλεκτρονικό Κατάστημά μας www.efremoglou.gr .
Τα προϊόντα σε πελάτες που έχουν δηλώσει διεύθυνση παραλαβής εκτός νομού αττικής και η αξία τους είναι κάτω από 900 ευρώ αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία που εκτελεί μεταφορές στην περιοχή του πελάτη, σε χρονικό διάστημα από 3 έως 7 εργάσιμων ημερών και τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη. Τα έξοδα μεταφοράς εξοφλούνται με την παραλαβή του προϊόντος στην μεταφορική εταιρεία.
Το Ηλεκτρονικό Κατάστημά μας www.efremoglou.gr θα ενημερώσει τον πελάτη με email για τα στοιχεία της μεταφορικής εταιρείας αμέσως με την αποστολή του εμπορεύματος.

Ανωτέρα Βία

Αν σε οποιαδήποτε περίπτωση για λόγους ανωτέρας βίας (όπως κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες, βλάβες οχημάτων μεταφοράς ) δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση παράδοσης της παραγγελίας σας εντός του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος, για το οποίο έχουμε δεσμευτεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε και να μας πείτε αν τελικά επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.