Βλέπετε 1–20 από 129 αποτελέσματα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα


Κλασικά Χαλιά Εφραίμογλου - Χειροποίητα Χαλιά

Δεν υπάρχει αμφιβολία για την ασύγκριτη ομορφιά των κλασικών χαλιών και της ικανότητάς τους να προσθέτουν έναν μοναδικό χαρακτήρα στον προσωπικό σας χώρο. Ένα ποιοτικά και χειροποίητα κεντημένο χαλί είναι μια επένδυση μεγάλης διάρκειας, κάτι που θα πρέπει να γνωρίζετε κατα την έρευνά σας. Εάν είστε λάτρης του παραδοσιακού στυλ διακόσμησης, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να συμπληρώσετε τη διακόσμηση του δωματίου σας, με ένα κλασικό χαλί που θα δώσει την χαρακτηριστική “πινελιά” στην ατμόσφαιρα του χώρου σας. Η επιλογή ενός κλασικού χαλιού θα σας προσφέρει μια στυλιστική ευελιξία, καθώς επίσης θα επιλύσει διάφορα προβλήματα, όπως η μείωση και ο έλεγχος του θορύβου καθώς και η προσθήκη υφής και προστασίας πάνω από το σκληρό δάπεδό σας.

Χρησιμοποιήστε τα αυθεντικά κλασικά χαλιά του οίκου Εφραίμογλου για να συνδέσετε τους διαφορετικούς χρωματισμούς της διακόσμησής σας. Η επιλογή ενός ποιοτικού κλασικού χαλιού έχει την ικανότητα να προσαρμόζεται σε κάθε είδος διακόσμησης και επίπλωσης. Κλασικά χαλιά κατασκευασμένα στις πιο φημισμένες χώρες παραγωγής όπως η Ινδία, η Τουρκία και η Κίνα, θα προσφέρουν την άνεση αλλά και την αριστοκρατικότητα που αναζητάτε για το δωμάτιό σας. Η προσθήκη ενός κλασικού χαλιού είναι ένας γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος για να προσδώσετε αυτόν τον αέρα ανανέωσης στον προσωπικό σας χώρο. Μια απλούστατη κίνηση στη διακόσμησή σας, μπορείτε να αλλάξετε τελείως τη συνολική εμφάνιση του σπιτιού σας. Εμφάνιση και ποιότητα κατευθείαν από τα βάθη της μαγικής Ανατολής, πάντοτε με τον Οίκο Εφραίμογλου.

Κλασικά χαλιά από τον Οίκο Εφραίμογλου που θα λέγαμε ότι είναι Π.Ο.Π Πιστοποιημένη ονομασία Προέλευσης. Παράγονται σε συγκεκριμένες περιοχές με συγκεκριμένο τρόπο αναλλοίωτο εδώ και αιώνες και ο τόπος κατασκευής έχει βαφτίσει την ποιότητα.

tabriz, nain, isfahan, ghom, kasmir, bidjar, κλασικά  χειροποίητα χαλιά με τοπωνύμιο κατασκευής που κατατάσσονται στις πρώτες θέσεις της υφαντικής τέχνης  σε κάθετους αργαλειούς σε οργανωμένα ταπητουργεία και έμπειρους τεχνίτες και προσδίδουν αίσθηση πολυτέλειας και επισημότητας στον χώρο που τα περιβάλλει.

Συμμετρικοί ή ασύμμετροι κόμβοι από ποιοτικό μαλλί και μετάξι, που υφαίνονται υπομονετικά από φημισμένους τεχνίτες σε θεμέλιο βαμβακερού ή μεταξωτού στημονιού δημιουργώντας αρμονικά σχέδια, περίτεχνα με δείκτη δυσκολίας αρκετά υψηλό στην τεχνοτροπία κατασκευής σε μαγικούς συνδυασμούς χρωμάτων

Χειροποίητα κλασικά χαλιά που υφαίνονται ακόμα και σήμερα με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο αναπαριστώντας τις παλιές δημιουργίες από οργανωμένα ταπητουργεία. Τα σχέδια τους αποτυπώνονται πρώτα σε χαρτί και οι υφαντές ακολουθούν πιστά το αποτυπωμένο σχέδιο πετυχαίνονται έτσι σε αυτές τις κατασκευές λίγα λάθη έως καθόλου ορατά.

Τα κυρίαρχα χρώματα στα κλασικά χειροποίητα χαλιά είναι οι αποχρώσεις του κόκκινου του μπλε και του μπεζ ενώ τα σχέδιά τους αποτελούνται από επιβλητικά μενταγιόν, παραστάσεις ή συνθέσεις λουλουδιών.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι πρώτης ποιότητας μαλλί που γνέθετε στο χέρι σε λεπτόκλωνο νήμα και φυσικό μετάξι δίνοντας την δυνατότητα στον υφαντή να επιτύχει υψηλή πυκνότητα κόμπων και μεγάλη ευκρίνεια των σχεδίων.

Τα κλασικά χειροποίητα χαλιά κατασκευάζονται σε πολλά μεγέθη καλύπτοντας κάθε χώρο του σπιτιού χαλί για σαλόνι, γραφείο και ικανοποιώντας κάθε απαίτηση. Κάθε μήνα θα βρείτε μοναδικές προσφορές σε κλασικά χαλιά.

Η υψηλή ποιότητα κατασκευής και τα άριστα υλικά εγγυώνται την μεγάλη διάρκεια ζωής τους και τα κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις της υφαντικής τέχνης. Ο σωστός καθαρισμός χαλιών είναι σημαντικός για την καλή συντήρησή τους. Θεωρούνται κλασικά χαλιά σαλονιού που προσδίδουν κύρος στο χώρο και ταιριάζουν σε κάθε διακόσμηση. Είναι διαχρονικά χειροποίητα χαλιά που περνούν από γενιά σε γενιά σαν πατρογονική κληρονομιά αποτελώντας την σφραγίδα της οικογενειακής παράδοσης φέρνοντας μαζί την ιστορία και τις αναμνήσεις των μελών της οικογένειας.

Τι λένε οι πελάτες μας