Βλέπετε 1–20 από 33 αποτελέσματα

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
118504
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
132564
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
101432
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
106456
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
185792
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
146624

Μοκέτες Υψηλής Ποιότητας - Οίκος Εφραίμογλου

Οι περίφημες μοκέτες πήραν το όνομά τους από τη γαλλική λέξη “moquette” που σημαίνει χαλί, αρχικά προορίζονταν ως ένα υλικό το οποίο χρησιμοποιούνταν για να καλύψει το δάπεδο ενός χώρου από άκρη σε άκρη, γνωστές και ως wall to wall moquettes. Οι μοκέτες αυτές κατασκευασμένες από συνθετικές ίνες παρουσίασαν μεγάλη ανθεκτικότητα και χρησιμότητα, ώστε στη συνέχεια παράχθηκαν μοκέτες σε κομμάτια και διαστάσεις κανονικών χαλιών που εξυπηρετούσαν κάθε είδους ανάγκη. Η πιο διακριτή διαφορά των χαλιών και των μοκετών θα μπορούσε να εντοπιστεί στο υπόστρωμά τους. Στις μέρες μας όμως το οικολογικό υπόστρωμα των μοκετών παρουσιάζει μεγαλύτερη αντοχή στη φθορά αλλά και στο πέρασμα του χρόνου και αποτελεί πλέον μια εξίσου ποιοτική επιλογή επίστρωσης και κάλυψης του δαπέδου σας . 

Οι μοκέτες υψηλής ποιότητας του οίκου Εφραίμογλου, παράγονται από τα πιο αξιόπιστα και ανθεκτικά υλικά παραγωγής, όπως μαλλί, πολυαμίδιο και πολυπροπυλένιο, δημιουργώντας προϊόντα ασυναγώνιστης ποιότητας που καλύπτουν όλες τις σύγχρονες τάσεις διακόσμησης και προστασίας του δαπέδου σας. Η σύγχρονη εξέλιξη και η τεχνογνωσία στην παραγωγή των μοκετών, πλεόν μας προσφέρει ένα ασύγκριτο αποτέλεσμα προστατευτικού υλικού, ενώ ταυτόχρονα σέβεται και το περιβάλλον (eco friendly). Τα ποικίλα οφέλη των μοκετών σε συνδυασμό με τις οικονομικές τους τιμές, τις καθιστούν ως μια εξίσου σημαντική επιλογή για τη διακόσμηση του χώρου σας, χωρίς να μειώνει στο ελάχιστο την ποιότητα και την αίσθηση ενός αντίστοιχου χαλιού. Γιατί ο οίκος Εφραίμογλου σας προσφέρει αποκλειστικά επιλογές που υπηρετούν και αναδεικνύουν το χαρακτήρα του χώρου σας!

Η μοκέτα είναι το υλικό που αρχικά προοριζόταν να καλύπτει το δάπεδο από άκρη σε άκρη (wall to wall) αλλά στη συνέχεια καθιερώθηκε να χρησιμοποιείται και σε κομμάτια σε διαστάσεις χαλιού. Όταν ξεστρώνεται συχνά χρειάζεται προσοχή στο υπόστρωμα. Οι παλιές κατασκευές στις μοκέτες είχαν κάποια θέματα με την αντοχή του υποστρώματος. Σήμερα έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ. Όποιος τρόπος και αν επιλεγεί για να στρωθεί, η μοκέτες δημιουργούν μια αίσθηση ζεστασιάς και πολυτέλειας στο χώρο. Όταν πρόκειται για τοποθέτηση από άκρη σε άκρη τότε συστήνουμε να γίνει από ειδικό τεχνίτη να προβλέψει συστολές διαστολές και βγει ακριβώς η κάτοψη του χώρου με όλες τις ιδιαιτερότητες με υπόστρωμα αλλά και χωρίς.

Τα υλικά κατασκευής στις μοκέτες ποικίλουν. Μαλλί, πολυαμίδιο ,  πολυπροπυλένιο, γιουτα,  βαμβακερές  η σύμμικτες τις κάνουν κατάλληλες για κάθε χρήση καλύπτοντας τις σύγχρονες απαιτήσεις ενός χώρου. Πλέον αρκετές ίνες η τα νήματα  έχουν πρόσθετες επεξεργασίες  οι οποίες διαμορφώνουν το κόστος με στόχο να είναι και eco friendly. Η εξέλιξη της τεχνολογίας επιτρέπει την ειδική επεξεργασία του υλικού κατασκευής προσδίδοντας στις μοκέτες ιδιότητες που τις καθιστούν βραδύκαυστες, αντιστατικές, ηχομονωτικές, υποαλλεργικές και αντιμικροβιακές. Όλες οι επεξεργασίες και οι ποιότητα του νήματος διαμορφώνουν την τιμή.

Αναλόγως το υλικό την πυκνότητα και το ύψος του πέλους οι μοκέτες κατηγοριοποιούνται σε κατάλληλες για οικιακή χρήση, για επαγγελματική χρήση ή για χρήση σε εξωτερικό χώρο.Κόβονται  σε επιθυμητές διαστάσεις η  τρέχοντα μέτρα  στο φάρδος του ρολού (2μετρη , 4μετρη  η 3,66 ανάλογα με την παραγωγή) επίσης κάποιες υπάρχουν και  σε διαστάσεις 50χ50 πλακάκι για επισκέψιμα δάπεδα σε επαγγελματικούς χώρους

Σε πολλά μέτρα υπάρχει δυνατότητα να τυπωθεί και το λογότυπο της εταιρείας σε επιθυμητό χρώμα και σχέδιο. Κατά την παραγγελία επιβεβαιώνεται το απόθεμα της συγκεκριμένης μοκέτας στην αποθήκη και οι χρόνοι παράδοσης.

Τα χρώματα καλύπτουν όλο το χρωματικό φάσμα και μπορούν να συνδυαστούν με κάθε είδους διακόσμησης ενός χώρου.

Τις βρίσκουμε σε σχέδια μονόχρωμα αλλά και πολύχρωμα, με πέλος, μπουκλέ ,ανάγλυφες, σταμπωτές, τύπου σαγγυ (shaggy) η σχέδιο ψάθας. 

Το φινίρισμα ολοκληρώνεται με ρέλι στο κυρίαρχο χρώμα της μοκέτας η στην ψάθα με τρέσα. Μπορούν να τοποθετηθούν   από άκρη σε άκρη (wall to wall) κατόπιν συνεννόησης και ειδικής συμφωνίας. Μεγάλες διαστάσεις ενώνονται με θερμοκόλληση ώστε καλύψουν τις μεγάλες επιφάνειες. Μπαίνουν σε σκάλες με πηχάκια βέργες και άλλα διακοσμητικά ή βοηθητικά υλικά ή ειδικά μεταλλικά τελειώματα στις εισόδους (αν χρειαστεί ή ζητηθεί)

Όταν χρειάζεται γίνεται ρέλι η τρέσα συνήθως στις επιθυμητές διαστάσεις.

Όταν οι μοκέτες βγουν  προσωρινά για να καθαριστούν από   τα επαγγελματικά ταπητοκαθαριστήρια υπάρχει πιθανότητα  να «μαζέψουν» και να χάσουν λίγο από την διάστασή τους και αυτό μπορεί να δημιουργήσει θέμα στην επανατοποθέτησή τους. Γι αυτόo σε αυτές τις περιπτώσεις συστήνουμε  να γίνεται επιτόπου καθαρισμός. 

Τα χρώματα καλύπτουν όλο το χρωματικό φάσμα και μπορούν να συνδυαστούν με κάθε είδους διακόσμησης ενός χώρου.

Τις βρίσκουμε σε σχέδια μονόχρωμα αλλά και πολύχρωμα, με πέλος, μπουκλέ ,ανάγλυφες, σταμπωτές, τύπου σαγγυ (shaggy) η σχέδιο ψάθας. 

Το φινίρισμα ολοκληρώνεται με ρέλι στο κυρίαρχο χρώμα της μοκέτας η στην ψάθα με τρέσα

Σε αρκετές περιπτώσεις οι μοκέτες αποτελούν μια οικονομική λύση επιδαπέδιας κάλυψης μεγάλων επιφανειών σε επιθυμητές διαστάσεις ακόμα και στο εκατοστό. Πολλές χώρες στην κουλτούρα τους η και ως πρόταση από αρχιτέκτονες διακοσμητές αντί για πλακάκι , μάρμαρο η παρκέ  βάζουν  μόνιμη μοκέτα στο δάπεδο  από άκρη σε άκρη (wall to wall) και πάνω σε αυτές σαν φόντο στρώνουν μικρότερα χαλιά χειροποίητα ως διακοσμητικά στοιχεία.

Τι λένε οι πελάτες μας