Βλέπετε 1–6 απο 91 αποτέλεσματα

-70%

1 σε απόθεμα

-70%
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
320.00690.00

1 σε απόθεμα

-70%
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
460.00980.00

1 σε απόθεμα

-70%
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
320.00695.00

1 σε απόθεμα

-70%
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
170.001,150.00

1 σε απόθεμα

-70%
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
170.001,010.00

1 σε απόθεμα


Μίνιμαλ Μοντέρνα Χαλιά - Χειροποίητα Χαλιά Εφραίμογλου

Μίνιμαλ αυθεντικά χειροποίητα μοντέρνα χαλιά φτιαγμένα από υψηλής ποιότητας μαλλί, πάνω σε βαμβακερό στημόνι μονόχρωμα η με απέριττα σχέδια και λιτές γραμμές που ακολουθούν τις σύγχρονες χρωματικές τάσεις και έχουν τη δύναμη να εναρμονίζονται σε κάθε χώρο και να ταιριάζουν με οποιοδήποτε στιλ διακόσμησης αποτελώντας μια ασφαλή απροβλημάτιστη διακοσμητική επιλογή.

Tribeart, casa, zen, uzbek, kashkuli, schulibaft, luri, zagros, minimal χειροποίητα μοντέρνα χαλιά από περιοχές που στην παράδοσή τους δεν εμπεριέχονται τα κλασικά ανατολίτικα σχέδια. Με δημιουργίες που αποτυπώνουν τις σύγχρονες ανησυχίες των ανθρώπων της ανατολής και ακλουθώντας τους παραδοσιακούς τρόπους κατασκευής αποκαλύπτουν μια κουλτούρα συγγενή της δυτικής κουλτούρας. Υφαίνονται σε οριζόντιους ή σε κάθετους αργαλειούς με την έμπνευση του καλλιτέχνη χωρίς πρωτόκολλα και κανόνες. Εδώ τα λάθη ή οι ελλείψεις στην κατασκευή αυτών των χειροποίητων χαλιών δένουν και προσδίδουν την φυσικότητα και αυθεντικότητα της κατασκευής με ένα μοναδικό τρόπο.

Χειροποίητα Μοντέρνα Χαλιά από τον Οίκο Εφραίμογλου σε πολλά χρώματα καφέ λιλά γκρι ανοικτό γκρι σκούρο μωβ μπλε κόκκινα, μπεζ στο φυσικό χρώμα του μαλλιού και άλλα. Είναι χαλιά σαλονιού, τραπεζαρίας, γραφείου, χαλιά κρεβατοκάμαρας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε επαγγελματικό χώρο.

Τα χειροποίητα χαλιά μοντέρνα μίνιμαλ, έχουν διακριτικά abbrash «νερά» σαν σχέδιο στην ύφανση για τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα. Είναι χωρίς κρόσσι με μικρό τελείωμα του στημονιού πλεγμένο σε κιλίμι. Έχουν σχετικά χαμηλό πέλος. Είναι περσικά χαλιά, Ινδικά χαλιά, χαλιά Πακιστάν, χαλιά Νεπάλ και τούρκικα χαλιά.

Καθαρίζονται εύκολα και συνδυάζονται μεταξύ τους αλλά και με τους χώρους πολύ άνετα. Είναι χειροποίητα χαλιά Για Μοντέρνα ή κλασσική επίπλωση.

Δίνουν φινετσάτο αποτέλεσμα και καταφέρνουν να διακοσμήσουν όμορφα τον χώρο. Με πολλές επιλογές χρωμάτων και διαστάσεων καθώς και σε ορισμένες συλλογές υπάρχει η δυνατότητα ειδικής παραγγελίας σε οποιοδήποτε χρώμα και οποιαδήποτε διάσταση.

Τι λένε οι πελάτες μας