Βλέπετε 1–6 απο 12 αποτέλεσματα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα


Χαλιά Shaggy - Χειροποίητα Χαλιά Εφραίμογλου

Επενδύοντας το χώρο του δωματίου σας με ένα χαλί shaggy, είναι ένας φανταστικός τρόπος για να προσθέσετε μια επιπλέον αίσθηση χαλαρότητας στο χώρο. Η προσθήκη ενός χαλιού shaggy σε ένα δωμάτιο, αυτομάτως προσθέτει ένα πιο θερμό και cosy κλίμα, χωρίς απαραίτητα την ανάγκη ενός παραδοσιακού χαλιού. Εάν από την άλλη τυχαίνει να έχετε ένα παραδοσιακό χαλί, μπορείτε πολύ εύκολα να το συνδυάσετε και με ένα χαλί shaggy, για μια επιπλέον στρώση άνεσης και ασφάλειας. Τα χειροποίητα χαλιά shaggy του οίκου Εφραίμογλου, είναι φτιαγμένα από συνθετικά οικολογικά νήματα, με έξτρα επένδυση υποστρώματος για περισσότερη αντοχή απέναντι στη φθορά του χρόνου.

Τα χαλιά shaggy προσθέτουν ευελιξία και είναι ικανά να φιλοξενήσουν όλους τους τύπους δαπέδων, συμπεριλαμβανομένων και των ξύλινων και των πλακόστρωτων δαπέδων. Στον οίκο Εφραίμογλου θα περιηγηθείτε σε μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων, σχεδιασμών και υλικών κατασκευής χαλιών shaggy, τα οποία έχουν επιλεχθεί με προσοχή ώστε να διασφαλίσουν την ποιότητα αλλά και την απόλυτη ικανοποίησή σας. Διαφορετικά υλικά και διαφορετικές υφές, συντελούν σε ένα τελικό αποτέλεσμα που προσαρμόζεται και δένει πάνω στις ξεχωριστές σας ανάγκες, σαν τα νήματα επάνω στο στημόνι. Αυτές οι ανάγκες μετέτρεψαν τα χαλιά shaggy ως μια από τις πιο αξιόπιστες και δημοφιλείς επιλογές των ατόμων ως προς τη βελτίωση της εσωτερικής τους διακόσμησης. Μια διακόσμηση που δεν περιορίζεται σε στεγανά, αλλά αντιθέτως είναι ευέλικτη, κομψή αλλά και πάνω απ’ όλα οικονομική.

Μοντέρνα χαλιά φτιαγμένα από συνθετικά οικολογικά νήματα η και άλλα υλικά  και σε πολλά η πίσω πλευρά του χαλιού είναι επενδεδυμένη με υπόστρωμα για καλύτερο τεχνικά αποτέλεσμα. Τα χαλιά Shaggy έχουν πλούσιο «αφράτο» πέλος που  δημιουργεί την αίσθηση ζεστασιάς και πολυτέλειας στο χώρο που τα περιέχει. Βγαίνουν σε χειροποίητα η σε τύπου χειρός η μοκέτα σε ρολό.

Έχουν  μοντέρνα χρώματα και σχέδια υψηλής αισθητικής και αποτελούν άριστη επιλογή που ακολουθεί τις σύγχρονες διακοσμητικές τάσεις.

Τα χαλιά Shaggy καθαρίζονται εύκολα, δίνουν φινετσάτο αποτέλεσμα , συνδυάζονται μεταξύ τους αλλά και με τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού δημιουργώντας ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα. Αν ψάχνετε για χαλί Shaggy στα καταστήματα Εφραίμογλου διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία και επιλογές χρωμάτων και διαστάσεων καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε δωματίου. Έχουν  φλοκωτό πέλος μακρόινο από μαλλί η συνθετικό νήμα. Τα βρίσκουμε σε έτοιμα χαλιά σε διάφορες διαστάσεις σαλονιού τραπεζαρίας ή Χωλ ή μπορούμε να κόψουμε επιθυμητές διαστάσεις από ρολό και ακόμα να ντυθεί όλο το δάπεδο από άκρη σε άκρη με μοκέτα τύπου shaggy.

Τι λένε οι πελάτες μας