Ο Οίκος Εφραίμογλου, με εξαιρετικά μεγάλη εμπειρία και παράδοση στο χώρο των χαλιών προσφέρει τις μοναδικές του υπηρεσίες για την ανανέωση και περιποίησή τους.

Ο καθαρισμός, συντήρηση και φύλαξη γίνονται σε κορυφαίες συνθήκες, με τις πιο εξελιγμένες μεθόδους, στο χέρι ή με σύγχρονα μηχανήματα δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην υγιεινή και απολύμανση των χαλιών σας και που σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη τεχνογνωσία του προσωπικού, εγγυώνται την ιδιαίτερη περιποίηση κάθε χαλιού με οικολογικά υλικά.

Για την ανανέωση, συντήρηση και επιδιόρθωση των χαλιών η απόσμηση,η επανύφανση των φθαρμένων σημείων των χαλιών,  η αντικατάσταση ή επιδιόρθωση κροσσιών και ρελιών, το ξελέκιασα είναι ορισμένες από τις επιπλέον υπηρεσίες της εταιρείας.

Τέλος, για την προστασία τους γίνεται αδιαβροχοποίηση και δυσφλεγία, που προστατεύουν από υγρασία, λεκέδες και την εξάπλωση φωτιάς.

Είτε πρόκειται για χειροποίητα είτε μηχανοποίητα είτε μοκέτες , αφήστε και εσείς τα χαλιά σας στα έμπειρα χέρια Εφραίμογλου, δείτε τα πάλι σαν καινούρια όπως πραγματικά τους αξίζει

και απολαύστε μοναδικές προσφορές:

  • Δωρεάν απολύμανση, με κάθε καθαρισμό, σε όλα σας τα χαλιά.
  • 10% έκπτωση προεξοφλώντας τον λογαριασμό καθαρισμού και φύλαξης (έως 30/07)
  • 20% έκπτωση στις Υπηρεσίες επιδιόρθωσης & συντήρησης
  • 3 άτοκες δόσεις για ποσό άνω των 150€, χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα που συμμετέχει στο Πρόγραμμα

πληροφορίες ραντεβού:

ΤΗΛ.: 210-2790121 & 210-2771400

[email protected]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.