Ταπητοκαθαριστήριο: Ο έμπιστος σύμμαχός σας στην φροντίδα των χαλιών. Τα χαλιά, ανεξαρτήτως τύπου, είναι συνυφασμένα με τον προσωπικό μας χώρο, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της διακόσμησής και της θαλπωρής του. Είναι ωστόσο επιρρεπή σε λεκέδες, ψίχουλα, ακάρεα, σκόνη και άλλες φθορές λόγω χρήσης. Γι’ αυτό χρειάζονται εξειδικευμένο καθαρισμό και κατάλληλη φύλαξη. Σε ορισμένες δε περιπτώσεις χρειάζονται και επιδιορθώσεις, έτσι ώστε να ανακτήσουν την άριστη αρχική κατάστασή τους. Συνεπώς, ο κατάλληλος επαγγελματικός καθαρισμός σε ένα αξιόπιστο ταπητοκαθαριστήριο που θα τα προσέξει όπως τους πρέπει είναι μονόδρομος. Στο κείμενο που ετοιμάσαμε για σας, θα διαβάσετε όλες τις συμβουλές που θα σας οδηγήσουν στην καλύτερη δυνατή επιλογή συνεργάτη ταπητοκαθαρισμού.

5+1 tips για να επιλέξετε το καλύτερο ταπητοκαθαριστήριο για τα χαλιά σας

 #1 | Ρωτήστε το ταπητοκαθαριστήριο για τις διαθέσιμες τεχνικές καθαρισμού

Κάθε χαλί είναι διαφορετικό. Το ίδιο και οι ανάγκες φροντίδας του. Για το λόγο αυτό, ο καθαρισμός του πρέπει να προσαρμόζεται στο «DNA» του, δηλαδή στα υλικά και στον τρόπο κατασκευής του. Στο Κέντρο After Sales Χαλιών Εφραίμογλου έχουμε εξελίξει 12 διαφορετικές τεχνικές καθαρισμού όπως ο αφροκαθαρισμός, το υγρό καθάρισμα και το στεγνό καθάρισμα. Οι έμπειροι ταπητουργοί μας αναλαμβάνουν να «αποκωδικοποιήσουν» το DNA κάθε σας χαλιού, εφαρμόζοντας την κατάλληλη τεχνική. Πριν λοιπόν εμπιστευτείτε το χαλί σας σε ταπητοκαθαριστήριο, σιγουρευτείτε ότι θα το καθαρίσει με την ενδεδειγμένη μέθοδο.

#2 | Προτιμήστε το βιολογικό καθαρισμό χαλιών έναντι του απλού

Όσο κι αν για τους περισσότερους ακούγεται αυτονόητο, δεν είναι· δεν κάνει κάθε ταπητοκαθαριστήριο μικροβιολογική και βακτηριακή απολύμανση χαλιών. Συνεπώς, αυτή θα μπορούσε να είναι μια καλή πρώτη προϋπόθεση για την επιλογή του κατάλληλου ταπητοκαθαριστηρίου για τα χαλί σας. Στο Κέντρο After Sales Εφραίμογλου αξιοποιούνται οι πιο σύγχρονες bio-εφαρμογές καθαρισμού, πάντα με τη χρήση απολυμαντικών που έχουν εγκριθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ) και διαθέτουν δελτίο δεδομένων ασφάλειας (MSDS).

#3 | Είναι κατάλληλος ο χώρος αποθήκευσης των χαλιών σας;

Η υπηρεσία φύλαξης και αποθήκευσης χαλιών που προσφέρεται από σημαντική μερίδα ταπητοκαθαριστηρίων είναι πολύ βολική. Αποτελεί δε μονόδρομο σε περίπτωση που το σπίτι σας δεν διαθέτει αποθήκη. Είναι όμως όντως κατάλληλος ο χώρος που θα φυλαχθούν τα χαλιά σας; Στο Κέντρο After Sales Εφραίμογλου όχι μόνο φυλάσσουμε τα χαλιά σας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με τις κατάλληλες συνθήκες θερμοκρασίας και περιβάλλοντος, αλλά και τα ασφαλίζουμε, βάσει ειδικών όρων στο δελτίο παραλαβής. Έτσι, μπορείτε να είστε 100% σίγουροι ότι θα διατηρηθούν σε άψογη κατάσταση, όσο χρόνο και αν χρειαστεί να φυλαχθούν.

#4 | Συμβουλευτείτε γνώμες, διαβάστε κριτικές

Ναι, το word-of-mouth αποτελεί βασικό παράγοντα επιλογής του κατάλληλου ταπητοκαθαριστηρίου – χάρη σε αυτό ξεχώρισε και ο Οίκος Εφραίμογλου. Αν ωστόσο δεν έχετε κάποιο φίλο ή συγγενή να σας κάνει την πρότασή του, τότε μπορείτε να συμβουλευτείτε τις online κριτικές. Αφού λοιπόν εντοπίσετε το ταπητοκαθαριστήριο που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να διαβάσετε τις σχετικές κριτικές μέσα από τον Google My Business λογαριασμό του. Δείτε για παράδειγμα τις γνώμες των χρηστών για το Κέντρο After Sales μας εδώ.

#5 | Πόσο διαφανής είναι ο τιμοκατάλογος του ταπητοκαθαριστηρίου;

Οι τιμές των υπηρεσιών κάθε ταπητοκαθαριστηρίου πρέπει να είναι ξεκάθαρες, χωρίς κρυφές χρεώσεις. Ζητήστε λοιπόν αναλυτικό τιμοκατάλογο από το ταπητοκαθαριστήριο που σας ενδιαφέρει, κάνοντας συγκρίσεις με τον ανταγωνισμό στη βάση της σχέσης τιμής – ποιότητας. Στο Κέντρο After Sales χαλιών εξασφαλίζουμε πλήρη διαφάνεια στην τιμολογιακή πολιτική μας, αναρτώντας τον τιμοκατάλογό μας online.

+1 Συμβουλή | Προτιμήστε ένα πραγματικά εξειδικευμένο ταπητοκαθαριστήριο!

Η επιλογή ενός εξειδικευμένου ταπητοκαθαριστηρίου αντί κάποιου απλού αποτελεί εγγύηση για τη φροντίδα των αγαπημένων σας χαλιών. Το Κέντρο After Sales του Οίκου Εφραίμογλου αποτελεί μέλος του Σωματείου Ταπητοκαθαριστών και διαθέτει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις που αναδεικνύουν την εξειδίκευσή του στον καθαρισμό, την επιδιόρθωση και τη φύλαξη χαλιών. Κυρίως όμως, ξεχωρίζει στη συνείδηση του κοινού για τη φήμη και την παράδοση ενός αιώνα που το ακολουθεί. Οι άνθρωποί του, υπό την καθοδήγηση του κ. Δημήτρη Εφραίμογλου, είναι πάντα στην διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουν, ενημερώνοντάς σας πλήρως και με απόλυτη διαφάνεια για τις προσφερόμενες υπηρεσίες του. Ο σεβασμός όλων μας στις ανάγκες τόσο των χαλιών σας όσο και στις δικές σας αποτελεί πάντα την πρώτη μας προτεραιότητα.

Κέντρο After Sales Εφραίμογλου | Εξειδικευμένο Ταπητοκαθαριστήριο

Αττάλειας 19, Ν. Ιωνία

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 2790121, 210 2771400

[email protected]

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο «Ταπητοκαθαριστήριο: Τί να προσέξω στην επιλογή του;»;

Διαβάστε περισσότερα για την τέχνη της δημιουργίας & φροντίδας χαλιών του Οίκου Εφραίμογλου εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.